€15 per natt
€15 per natt
Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina

Villa Basic

Blagaj, Bosnia and Herzegovina - Blagaj Bb, Mostar

Inga recensioner

Vara den första!   Skriva en recension

Beskrivning - Guesthouse

Villa Bašić je apartman ocijenjen sa tri zvijezdice u mjestu Blagaju udaljenom 12 km od Mostara. Istovremeno posjedujemo i zasebnu dvokrevetnu i jednokrevetnu sobu.
S pogledom na rijeku Bunu i Stari grad Blagaj i Stjepan grad, "Villa Bašić" nudi samoposluživanje u apartmanu s klima-uređajem, TV-om, radiom i besplatnim Wi-Fi-om

Apartman ima svoj balkon, sa izvrsnim panoramskim pogledom na tok rijeke Bune. Tekija i izvor rijeke Bune su udaljeni 10 minuta umjerenim pješačenjem. Mostar sa Starim mostom i Starim gradom su udaljeni 20 minutnom vožnjom automobilom ili autobusom. Gosti u okviru boravka u apartmanu mogu dobiti doručak u sklopu dostave u sobu ili odlučiti da ga sami pripremaju u kuhinji . Autobuska stanica za Mostar nalazi se samo 2 minute pješačenja od apartmana. Privatni parking na posjedu Ville Bašić je dostupan besplatno. Smještaj u apartmanu nudi izuzetne pogodnosti boravka ako su zainteresovani posjetioci skloni sportsko-ribolovnim aktivnostima.

Villa Bašić je apartman – sobe ocijenjen sa tri zvijezda u Blagaju (12 km od Mostara).
S pogledom na rijeku Bunu i Stari grad Blagaj i Stjepan grad, "Villa Bašić" nudi samoposluživanje u apartmanu s klima-uređajem, TV-om, radiom i besplatnim Wi-Fi-om. Mašina za sude je također u sklopu kuhinje.
Apartman ima svoj balkon, sa izvrsnim panoramskim pogledom na tok rijeke Bune. Tekija i izvor rijeke Bune su udaljeni 10 minuta umjerenim pješačenjem. Mostar sa Starim mostom i Starim gradom su udaljeni 20 minutnom vožnjom automobilom ili autobusom. Gosti u okviru boravka u apartmanu mogu dobiti doručak u sklopu dostave u sobu ili odlučiti da ga sami pripremaju u kuhinji. Autobuska stanica za Mostar nalazi se samo 2 minute pješačenja od apartmana. Privatni parking na posjedu Ville Bašić je dostupan besplatno.

Tokom boravka u Villi Bašić imate mogućnost izleta u okolna mjesta. Smještaj u blizini Mostara, u Blagaju, je odličan izbor zbog blizine gradova. Iz Blagaja je lako otići u Mostar ( 12 km), Dubrovnik (Hrvatska) 150 km i Sarajevo (Bosna i Hercegovina) 130 km. Blizu Ville Bašić se nalazi rekreacioni centar na rijeci Bunici sa kupanjem u samoj rijeci( 4 km), kao i rekreacioni centri sa bazenima za kupanje(1-2 km).

  • Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina hotell och vandrarhem
  • Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina, Budget logi i Blagaj
Utrymmet
  • Fastighets typ: Guesthouse
  • Guesthouse rum / enheter: 4
  • År byggt: 2011
  • Offentlig klassificering: 3
Guesthouse boende

Lägsta pris tillgängligt: €15

Standard
  • Incheckning efter: 12:00am
  • Kolla in innan: 7:00am

Guesthouse bekvämligheter

BBQ area Beach Boat rental Breakfast (extra charge) Children permitted Currency exchange Elevator/lift not available Meal plans Parking (free) Pets allowed Room service Smoking permitted Sports/activities WIFI (free)

Rumsfaciliteter

Balconies Coffee/tea maker Hairdryer Iron/ironing board Television Television (cable/satellite)


Policies
Prisuppgifter

€15 per natt

Kreditkort: Ej accepterad på plats

Plats - Guesthouse

Blagaj Bb, Mostar
Blagaj
Federation of Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina  88 201

Guesthouse hemsida